Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΗΑΙR TRENDS SUMMER 2014 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ!



Τα Hair Trends Summer 2014 που πρέπει να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές!

Καλοκαίρι ,διακοπές και ότι προκύψει! Έχεις διαλέξει μαγιό, έχεις φτιάξει νεσεσέρ, έχεις διαλέξει ρούχα και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις αλλά κάπου εκεί μετάξι δοκίμων στον καθρέφτη και  συνομιλίας με την κολλητή σου  καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι με το μαλλί σου! Αλλά τι ; Να τα κόψεις ή να τα βάψεις; Τι είναι της μόδας  αυτό το καλοκαίρι;  

Η  Staxtopouta θα σου πει όλα όσα μπορείς να κάνεις έτσι ώστε να ανανεώσεις το look σου πριν μπεις στο πλοίο για τις πιο τέλειες διακοπές της ζωής σου! 

Τα ΙΤ Look Hair Color Trend  είναι 4 :

 Pink Splashlight, Mocha Βlonde Red Ombre  και  Brown Bronde






Pink Splashlight 

Ναι αυτό το trend θέλει ξανθό κορίστια μου! Τι είναι ;  Απλά μια αντίθεση  σε οριζόντια ταινία που κάνει το εφέ του της αστραπής στα  μαλλιά  και που εκτείνεται από αυτί σε αυτί. Μπορείς να το κάνεις σε μακριά μαλλιά στην μέση του μήκους  σε μεσαία κουρέματα από την μέση και κάτω ενώ σε pixie κουρέματα σε φράντζα.  

Αν νομίζεις πως το ροζ για εσένα  είναι τουματσίλα τότε φιλενάδα η  Staxtopouta  θα σου μιλήσει  για  το Hair Chalk :(Video) Πώς θα κάνεις με το  Spraychalks υπέροχα χτενίσματα αυτό το καλοκαίρι!
4 Hair Chalk προϊόντα για να κάνεις παστέλ μαλλιά όπως οι διάσημες;



Ποιες το έχουν;



Mocha Ξανθό θα το αγαπήσεις και εσύ!

Mocha Blonde:

Έχεις κοντά μαλλιά ή μακριά μαλλιά ; Σου έχω το  must χρώμα.  Mocha Blonde  δεν έχει καμιά σχέση με το κίτρινο κανθό  και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε.

Για μακριά μαλλιά το  Mocha Blonde θέλεις χωρίστρα στη μέση και ίσια μαλλιά ή ατημέλητα κυματιστά και σε πέντε λεπτά είσαι μια θεά



Mocha Blonde και Pixie.

Τα pixie  κουρέματα από το 2013 είναι must!  Και εσύ που το έχεις τολμήσει ξέρεις καλά πως το  Look σου το έχουν ζηλέψει πολλές . Τώρα με το νέο γλύκο ξανθό της Mocha  θα γίνει χαμός.

Κουρέματα   Pixie  και Mocha Blonde που έκαναν πολλές διάσημες:




Red Ombre 

Όλες ξέρετε πλέων το Ombre τι σημαίνει. Φέτος το καλοκαίρι το καστανό με ξανθό είναι περσινά ξινά σταφύλια . Η νέα τάση θέλει Κόκκινο  και η αντίθεση γίνεται πιο επιθετική. Μπορείς να τα κάνεις  σε καστάνα, μαύρα μαλλιά αλλά και σε ξανθά.

To απόλυτο κοντό κούρεμα για αυτό το trend είναι το Ασύμμετρο. Όσες δεν αποχωρίζεστε τα μακριά σας μαλλιά κάντε μια Γαλλική Πλεξούδα  από την μια πλευρά με χωρίστρα στο πλάι  για να πετύχετε το εφέ του ξυρισμένου-κοντού.




Μακριά μαλλιά και  Kόκκινο Ombre τι καλύτερο για καλοκαίρι;


Δείτε όσα  μπορείτε  να κάνετε Red Ombre+ Red Blonde!

Brown Bronde



Παραδοσιακά, έχουν πάντα υπήρχαν σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία πλευρά, οι γυναίκες που  αγαπούν τη σοφιστικέ αποχρώσεις  με καστανό ανοιχτό έως σκούρο καστανό και αυτές που ορκίζονται στο  Ξανθό. Αυτό το χρώμα αλλά και στυλ μαλλιών παντρεύει ωραιότατα τα δύο άκρα είναι  σοφιστικέ καστανό  και  δίνει  πινελιές φωτεινό . Έτσι πλέων δεν είναι καμιά αναγκασμένοι να επιλέξουν μεταξύ των δύο. 

 Από το όνομα και μόνο Brown Bronde  καταλαβαίνεις πως για να το πετύχεις πρέπει να κάνεις μια πετυχημένο πάντρεμα του καφέ και ξανθού έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα κολακευτικό, ηλιοκαμένη χρωματικό αποτέλεσμα.  

Με το "bronde"  μπορούν να παίξουν σταρένιες επιδερμίδες αλλά και πιο ανοιχτόχρωμες . Το θετικότερο  δεν έχει ηλικία.

Το bronde για να δείξει πάνω σας θέλει να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας! Και όταν λέω όγκο εννοώ πολύ όγκο με ελαφρύ  κυματισμό. Θέλει μακρύ καρέ  μαλλί και 










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...