Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ Ο ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Τ0Υ 2014 ;

Θα χτυπήσει η καρδιά σας δυνατά αυτό το καλοκαίρι; Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια;

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.


Μήπως αναρωτιέστε αν θα αισθανθείτε την ένταση της αγάπης του καλοκαιριού; Θα απολαύσετε μια εκρηκτική, πολλά υποσχόμενη και συναισθηματική ζωή με τον αγαπημένο σας αυτό το καλοκαίρι; Θα έχετε την αμέριστη προσοχή, θα αισθανθείτε πιο κοντά, θα θυμηθείτε και πάλι τον έρωτά σας;Ήρθε το καλοκαίρι, η πιο ρομαντική εποχή του έτους, και οι άνθρωποι αισθάνονται πιο έτοιμοι για κάτι δυνατό και πιο συναισθηματικό . Ο καιρός είναι ζεστός, ο ήλιος λάμπει, το απαλό αεράκι του καλοκαιριού φυσά, όλα αυτά ανάβουν το πάθος και την έξαψη. Πάρτυ στην παραλία, ποτό και διασκέδαση κάτω από το φεγγαρόφωτο αρκούν για να μας φτιάξουν τη διάθεση, να μας ταξιδέψουν μακριά, σε έναν πιο ανέμελο κόσμο. 

Έχετε σύμμαχό σας το Δία που εισέρχεται στο παθιασμένο και φλογερό ζώδιο του Λέοντα στις 16 Ιουλίου, για να σας χαρίσει μέρες ξεγνοιασιάς, για να θυμηθείτε το εσωτερικό μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε.

Εσείς, λοιπόν, θα γιορτάσετε την αγάπη αυτό το καλοκαίρι; Διαβάστε το ζώδιό σας και δείτε τι αποκαλύπτουν τα άστρα του καλοκαιριού.

ΚΡΙΟΣ

Είστε γεμάτοι φλόγα, ορμή και πάθος, έχετε τη διάθεση για διασκέδαση και "παιχνίδι". Θέλετε να ερωτευτείτε; Λοιπόν, είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, ο έρωτας έρχεται κοντά σας. Είστε το πιο τυχερό ζώδιο από όλα αυτό το καλοκαίρι, χάρη στον ευεργέτη Δία, που από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015 θα βρίσκεται στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και σας ετοιμάζει άφθονη διασκέδαση και φλερτ. Και με τη Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, τον ίδιο μήνα, σίγουρα δεν θα έχετε κανένα ενδοιασμό να ανοίξετε διάπλατα την πόρτα της καρδιάς σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώνεται τη φλόγα του έρωτά σας και διασκεδάζετε με τον αγαπημένο σας. Αναμείνατε ο ρομαντισμός, το πάθος και ο έρωτας να είναι ακόμα πιο έντονα, καθώς η Αφροδίτη στο Λέοντα και στον πέμπτο οίκο σας, από τις 12 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, ανάβει πυροτεχνήματα στον ουρανό. Θα νιώθετε σαν να ζείτε το πιο δυνατό, το πιο απίστευτο παραμύθι!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταθερότητα και η ασφάλεια θα είναι υψίστης σημασίας για σας όλο το καλοκαίρι, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, και έχει ακόμα να σας διδάξει κάποια σημαντικά καρμικά μαθήματα. Ίσως νιώθετε το βάρος στους ώμους σας αλλά σίγουρα θα ελαφρύνει το φορτίο σας τον Αύγουστο, όταν η θεά της αγάπης, η Αφροδίτη, θα είναι στον Καρκίνο και σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας σας να εκτιμήσετε ό, τι έχετε. Ίσως ο έρωτας να μην έχει το πάθος που ζητάτε, θα είναι όμως πιο σταθερός και πιο ώριμος. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι η σχέση σας μπορεί να σας ζεστάνει και τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Αν είστε μόνοι, από τις 5 ως τις 28 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στην Παρθένο θα κινείται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας. Αφήστε ελεύθερες τη σαγήνη και τη γοητεία σας και ζήστε τον έρωτα. Μια προειδοποίηση: Μην αφήσετε τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, από τις 26 Ιουλίου ως τις 14 Σεπτεμβρίου, να σας βάλει το μαχαίρι στην καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήνετε τον έρωτα να σας ξεφύγει, ο Άρης θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 25 Ιουλίου και σας καλεί στους ρυθμούς της ξέφρενης καρδίας . Είχατε τον Άρη βέβαια, στον πέμπτο οίκο σας για οκτώ μήνες και πιθανόν να έχετε βρει την αγάπη ή να ασχοληθήκατε με ένα επίμονο πρόβλημα στη σχέση σας. Ωστόσο, ο Άρης θα σας παρακινήσει να πατήσετε τέρμα το γκάζι και να συνεχίσετε να αναζητάτε την ευχαρίστηση στη σχέση και στο κρεβάτι. Από τις 14 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κι εσείς αισθάνεστε εξοργισμένοι ή έχετε παράλογες απαιτήσεις! Προσέξτε μήπως το καλοκαίρι σας τελειώσει με μια διαμάχη. Ευτυχώς, δεδομένου ότι ο κυβερνήτης του εβδόμου οίκου σας, ο Δίας θα είναι στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, από τις 16 Ιουλίου, μαζί με την Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Αυγούστου και για ένα μήνα περίπου, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία. Συζητήστε λοιπόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάμψη, τόλμη και γοητεία. Αυτά είναι τα δώρα που σας στέλνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 18 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου. Προσελκύετε αναρίθμητους θαυμαστές, μαγνητίζετε, εκδηλώνετε τον καλύτερό σας εαυτό, ήρθε η ώρα σας να πάρετε την αγάπη που σας αξίζει. Στις 26 Ιουλίου, ο καυτόπολεμιαρης Άρης θα εισέλθει στο ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και ως τις 14 Σεπτεμβρίου θα πάρει φωτιά το Κορδελιό. Με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο σας, ίσως έχετε βιώσει μοναξιά, ίσως έχετε χάσει τη φλόγα σας και την αυτοπεποιθήση σας. Τώρα όμως ο Άρης σας δίνει το έναυσμα να ζήσετε και πάλι. Εάν είστε μόνοι καιρό και ψάχνετε τον έρωτα, αυτό θα είναι το καλοκαίρι σας. Συμβουλή: Μη δώσετε την καρδιά σας, θα μετράτε τις απώλειές σας. Η επιλογή είναι στο χέρι σας, εσείς αποφασίζετε.

ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι για το πιο καταπληκτικό καλοκαίρι των τελευταίων δώδεκα ετών! Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της τύχης θα είναι στο ζώδιό σας και όλα τα καλά πράγματα θα έρθουν στην πόρτα σας από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015. Μετάφραση: Μια απίστευτη ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, διασκέδαση και έρωτα! Με το Δία στο ζώδιό σας, περιμένετε να δημιουργήσετε απίστευτες νέες σχέσεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Και δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τον πέμπτο οίκο σας, αυτό το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο. Απολαμβάνετε το πάθος, διασκεδάζετε, μια αληθινή αγάπη μπαίνει στον κόσμο σας προς μεγάλη χαρά σας. Και με τη Νέα Σελήνη στις 26 Ιουλίου στο ζώδιό σας, μαζί με την Αφροδίτη που εισέρχεται στις 12 Αυγούστου στο ζώδιό σας, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ζητήστε από το σύμπαν ό, τι θέλετε. Θα είναι δικό σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ψάχνετε καιρό την αγάπη; Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 12 Ιουλίου, στον παθιασμένο και φλογερό πέμπτο οίκο σας, λάμπει στην ψυχή σας και στέλνει ένα φως στην καρδιά σας. Τα θέλετε όλα στον έρωτα κι αν ο αγαπημένος σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, χάνετε το ενδιαφέρον σας. Τον Ιούλιο, μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε από μια νοσηρή σχέση ή να δηλώσετε την αιώνια αγάπη σας σε κάποιον που λατρεύετε καιρό. Πολλά εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχέση σας. Το ίδιο πράγμα ισχύει με την Πανσέληνο στους Ιχθύς, στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, στις 8 Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα αν είστε παντρεμένοι ή σε μια σταθερή σχέση. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να υπολογίζετε στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία αυξάνει τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ρομαντικοί στα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με το νεφελώδη και ρομαντικό Ποσειδώνα. Όμως προσοχή! Μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα, ούτε να γίνετε αναλυτικοί και επικριτικοί.

ΖΥΓΟΣ


Χρησιμοποιήστε το χρόνο που έχει απομείνει με το σέξι Άρη στο ζώδιό σας, μέχρι τις 26 Ιουλίου για να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη. Μην είστε αναβλητικοί και αναποφάσιστοι, ο χρόνος περνά! Στις 10 Αυγούστου, η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον  πέμπτο οίκο σας, σας στέλνει την αληθινή αγάπη ή αφήνετε πίσω σας ένα αρνητικό μοτίβο στη σχέση σας μια για πάντα, ιδιαίτερα αν είστε με κάποιον/α που ξέρετε ότι η σχέση σας δεν πηγαίνει πουθενά. Ώρα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να αποδεχτείτε το τέλος. Από τις 12 Αυγούστου και για ένα μήνα περίπου, η Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας καλεί να σμίξετε με τους φίλους σας. Ίσως κάποιος φίλος σας μετακινηθεί στην  ζώνη των προσωπικών, ίσως στο διαδίκτυο βρείτε τον έρωτά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη σταδιοδρομία σας αυτό το καλοκαίρι και λιγότερο για την αγάπη. Αν και η άνοδος της επαγγελματικής σας ζωής θα είναι πραγματικά αξιοσημείωτη, αυτό δεν σημαίνει ότι η συναισθηματική και όχι μόνο θα υποφέρει. Το σύμπαν έχει να σας χαρίσει ευκαιρίες, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε. Στις 26 Ιουλίου, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα, θα έχετε περισσότερη δύναμη, αντοχή και αυτοπεποίθηση. Αλλά και ζήλεια, κτητικότητα, χειραγώγηση. Εσείς διαλέγετε τί θα χρησιμοποιήσετε. Όταν ο Άρης θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα από τα πιο ακραία σας όνειρα = πραγματικότητα. Ο  τομέας σχέσεων  και όχι μόνο θα είναι για εσάς θεϊκός! Στις 5 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως μετατρέψει έναν φίλο σε  σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Μπορεί να αισθάνεστε σαν να πρέπει να επιλύσετε ένα παζλ αυτό το καλοκαίρι, σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας. Ο Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, από τις 26 Ιουλίου και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, κάνει το τοπίο της αγάπης ομιχλώδες και αισθάνεστε μέσα σας έντονη την ανάγκη να καθαρίσετε τον αέρα και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είστε μόνοι, ένας απροσδόκητος έρωτας σας συναρπάζει τόσο, που βάζετε παρωπίδες και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε κατάματα την αλήθεια. Αν και συναρπαστικός, είναι φευγαλέος. Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σας, η αυτοπεποιθήση σας απογειώνεται, ανάβουν οι σπίθες του πάθους αλλά και της ανεξαρτησίας σας. Απαιτείτε περισσότερη ελευθερία, αλλά αξίζει να θυσιάσετε την αγάπη για ένα περαστικό πάθος; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε τον έντονο ερωτισμό και το πάθος που σιγοβράζουν μέσα σας, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12 Ιουλίου, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας, γίνεστε «ένα» με την αγάπη σας. Αν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε. Αν αισθάνεστε ότι οι συναισθηματικές ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται, το φεγγάρι θα σας προκαλέσει να θέσετε σαφή όρια. Ευτυχώς, όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, στις 18 Ιουλίου, θα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε την αρμονία με την αγάπη σας. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου και έρχεστε πιο κοντά με το άλλο σας μισό, δείχνετε τη στοργή και την τρυφερότητά σας. Κι αν είστε μόνοι, αποδεχθείτε ένα ραντεβού, κάντε μια αυθόρμητη κίνηση, δεν θέλετε να είστε μόνοι όλο το καλοκαίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας θα σας κάνει να περάσετε από δύσβατους δρόμους, ιδίως στις αρχές του Ιουλίου, όπου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σας στερεί την αληθινή αγάπη, θέλετε να είστε μόνοι με τον εαυτό σας, ίσως αισθανθείτε ότι έχετε κακή επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ή ακόμα ότι θέλει να σας εξοντώσει! Μπορεί, επίσης, να είστε σε σύγχυση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη. Μετά τα μέσα Ιουλίου θα έχετε σταδιακά τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Αν είστε σε σχέση και είναι καλή, μετά τις 16 Ιουλίου, ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Αλλά εάν παλεύετε με θεόρατα κύματα, ίσως αποφασίσετε να χωρίσετε φιλικά. Η αιτία; Ο Δίας που θα εισέλθει στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, στις 16 Ιουλίου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015. Απολαύστε τον έρωτα με την Αφροδίτη, επίσης στον έβδομο οίκο σας από τις 12 Αυγούστου και για ένα μήνα περίπου νιώστε ότι είστε ακόμα ζωντανοί!

ΙΧΘΥΣ

Μήπως έχει καταφέρει και σας έχει ξεφύγει ο έρωτας; Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας από τις 18 Ιουλίου ως τις 12 Αύγουστου, έτσι το σύμπαν σας δίνει αυτή τη μοναδική, εκπληκτική ευκαιρία να ερωτευτείτε αυτό το καλοκαίρι. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, στις 25 Αυγούστου, φέρνει περισσότερη σταθερότητα, ρομαντισμό και αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Όμως, προσοχή! Αυτή η νέα Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, και βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά. Γιατί βάζετε παρωπίδες και δεν θέλετε να δείτε ότι όλοι μας είμαστε κοινοί θνητοί; Ίσως προσγειωθείτε από τα σύννεφα στη γη απότομα. Ευτυχώς, από τις 8 ως τις 29 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας φέρνει πίσω τη χαμένη σας αίγλη.


 Πηγή:e-zwdia.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...