Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟ ΜΑΓΙΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ; ΔΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014


Ποιο μαγιό να αγοράσεις στις εκπτώσεις; Δες τις τάσεις για το 2014!!

Swimwear Trends 2014

Είσαι σε φάση που φτιάχνεις βαλίτσες για διακοπές;  Θέλεις να πάρεις ένα σουπερ μαγιό; Σου έχω καλά νέα έχουμε Εκπτώσεις...  Δεν ξέρεις τι στυλ σου ταιριάζει και τι να πάρεις; Η Staxtopouta θα σε ενημερώσει για όλες τις τάσεις και θα κάνεις την σωστή επιλογή για τον σωματότυπό σου!

 Παρά το γεγονός ότι οι τάσεις στα μαγιό αλλάζουν σχετικά αργά, αυτό δε σημαίνει ότι κάθε χρόνο δε μπαίνουμε στον πειρασμό να πάρουμε και από ένα νέο απόκτημα για τις εξορμήσεις μας στην παραλία. Καινούριο μαγιό και φέτος γιατί μας ανανεώνει τη διάθεση και το στυλ, γιατί όσα και να έχουμε δε μας φτάνουν, γιατί έχουμε βαρεθεί τα παλιά, γιατί αλλάζει το σώμα μας, γιατί θέλουμε να είμαστε in fashion ακόμα και στην παραλία! Γι' αυτό οι Chicates σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες τάσεις μαζί με μερικά σικάτα tips, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή σε μαγιό για φέτος! Enjoy it!

Cut-away swimwear

Η απόλυτη φετινή τάση. Μαγιό με cut out λεπτομέρειες σε bikinis, ολόσωμα ή monokinis, μονόχρωμα ή με prints. Τα σέξι κοψίματα φαίνεται πως κολακεύουν το σώμα δίνοντας ένα σύγχρονο αέρα στο στιλ σας και ένα εξαιρετικά luxe-look. Το φόρεσε και η Shakira στο Can't Remember to Forget You.









 Feminine frills swimwear

Τα μαγιό με frills ή αλλιώς ruffled swimwears (με βολάν) έχουν δύο θετικά. Πρώτον μας χαρίζουν ένα γλυκό, φίνο, καλοκαιρινό στυλ και δεύτερον προσθέτουν όγκο στα μέρη που θέλουμε (πχ στο στήθος) και κολακεύουν τη σιλουέτα.  Ντελικάτα λευκά, pastel χρώματα ή πολύχρωμα με prints τα μαγιό με frills θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην παραλία. Προσοχή. Αν έχετε μεγάλη περιφέρεια ή πλούσιο μπούστο, τα βολάν θα υπερ-τονίσουν τα προσόντα σας κι όχι με την καλή έννοια!









Vintage-inspired swimwear


Ποτέ ένα μαγιό δε φαινόταν τόσο κομψό όσο αυτό της Grace Kelly στην ταινία High Society του 1956, στη χαρακτηριστική σκηνή που κάθεται στην πισίνα και σπρώχνει μια βαρκούλα στο νερό.  Την ίδια εποχή η σεξοβόμβα Merilyn Monroe και τα pin-up girls φοράνε τα μαγιό τους που τονίζουν άψογα τις σέξι καμπύλες τους και αναστατώνουν τον αντρικό πληθυσμό. Είτε λοιπόν θέλετε να υιοθετήσετε το σοφιστικέ look της Grace Kelly, είτε να αποκτήσετε λίγο ή και περισσότερο από το σεξαπίλ της Merilyn, ένα vintage μαγιό είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Από τα vintage μαγιό του 2014 κυριαρχούν τα  ψηλόμεσα bikini bottoms, με τα παιχνιδιάρικα prints και ο συνδυασμός vintage με κοψίματα.   












Sporty Swimwear

Αυτά τα τολμηρά, αθλητικά μαγιό είναι βέβαιο ότι είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, αλλά μαζί τα γυαλιά ηλίου σας και τα sneakers σας δημιουργούν το τέλειο 80ς στυλ που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία.







The Boho & Crochet swimwear

Αν αγαπάς το boho style και αυτό το καλοκαίρι θα βρεις πολλά σχέδια σε μαγιό με την απαραίτητη χίπικη διάθεση! Επέλεξε ανάμεσα σε Crochet μαγιό με δαντέλες, αραιή πλέξη, κρόσια ή σε μπικίνι ή ολόσωμα με ιδιαίτερα tribal prints.







Το κλασσικό δίλλημα  και αυτής της σεζόν έρχεται για ακόμη μια φορά: μπικίνι ή ολόσωμο;

Φέτος οι προτάσεις της μόδας μας διευκολύνουν περισσότερο να επιλέξουμε το πιο μοντέρνο μαγιό αφού τα ολόσωμα είναι η πιο hot τάση για το φετινό καλοκαίρι!

Τα ολόσωμα ταιριάζουν σε γυναίκες με κάθε σωματότυπο αφού μπορεί να τα φορέσεις αν έχεις αθλητικό σώμα με μεγαλύτερες πλάτες για να δώσεις αρμονία στη σιλουέτα σου, μπορείς να τα επιλέξεις αν θέλεις να αναδείξεις το μπούστο σου αλλά και για να καλύψεις ατέλειες σε κοιλιά και περιφέρεια! 

Το καλύτερο από όλα να δοκιμάσεις πολλά είδη μαγιών και να διαλέξεις αυτό που κολακεύει στην σιλούετα σου!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...