Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΥΟ ΤΡOΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΡΕ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ!

Δύο τρόποι για να κάνετε το Ψεύτικο Καρέ των διάσημων που είναι στην μόδα!

Πολλές stars δεν είναι τόσο τολμηρές ώστε να πειραματιστούν με μία μεγάλη αλλαγή. Ωστόσο, επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους κάπως διαφορετικό, δοκιμάζοντας περίεργα χτενίσματα που δημιουργούν εφέ καρέ κουρέματος.

Μάλιστα, η Cate Blanchett δοκίμασε να πιάσει τα μαλλιά της σε στιλ καρέ στις φετινές Χρυσές Σφαίρες αποκομίζοντας τα καλύτερα σχόλια. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το χτένισμα της Selena Gomez αλλά και της Taylor Swift και άλλες αγαπήμενες



  




Θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή και μεγάλη αλλαγή, αλλά δεν θέλετε και εσείς να κόψετε τα μακριά μαλλιά σας; Η Staxtopouta σας έχει δύο τρώπους για να επιλέξετε ποιος σας βολεύει για να πετύχετε μόνες σας το look. 

Πάμε να τους δούμε;

1ος Τρόπος 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα


1. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι των μαλλιών σας για να τα κάνετε μπούκλες.


2. Αρχίστε από την μια πλευρά του κεφαλιού σας πιάνοντας τούφες των 5-7 εκατοστών σε πλάτος, ξεκινώντας από την άκρη κάθε τούφας. Πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά με ένα κοκαλάκι στην άκρη για να μην μπερδευτούν.

3. Ολοκληρώστε τις μπούκλες σας σε όλο το κεφάλι και σταθεροποιήστε τις με λίγη λακ.

4. Κρεπάρετε λίγο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας για να δώσετε όγκο.

5. Χτενίστε τα από την κορυφή προς τα κάτω για να στρώσουν και ξαναδώστε σχήμα στις μπούκλες σας.

6. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή και χαλαρή αλογοουρά, γυρίστε τα προς τα μέσα και πιάστε τα με τσιμπιδάκια στο ύψος του αυχένα σας, έτσι ώστε να μην φαίνονται.

7. Με προσοχή ξεχωρίστε και δώστε στα μαλλιά σας ένα πιο φυσικό σχήμα. Αν έχετε μύτες, καλό θα ήταν να τραβήξετε μερικές από τις πιο κοντές προς τα μπροστά, έτσι ώστε το χτένισμα να έχει πιο φυσική κίνηση.

8. Βάλτε λίγη λακ και είστε έτοιμη!



2ος Τρόπος


Δείτε  στο Video για το ψεύτικο καρέ δεύτερο τρόπο και  με ένα απλό τρικ να αποκτήσετε ένα εκπληκτικό καρέ χτένισμα χωρίς να αποχωριστείτε καθόλου το μήκος που με τόσο κόπο αποκτήσατε.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...