Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

4 HAIR CHALK ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΤΕΛ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ!!


4 Hair Chalk προϊόντα για να κάνεις παστέλ μαλλιά όπως οι διάσημες;

Τα παστέλ μαλλιά είναι ένα trend που βλέπουμε κάθε τόσο στα κεφάλια των διασήμων. Και φυσικά, οι ξένες celebs είναι αυτές που έχουν αποθεώσει το look όπως η Alexa Chung, η Katy Perry η οποία πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της σε αυτό το... μας-αρέσει-πολύ-πρασινοmint ή η Nicole Richie που επέλεξε το μοβ. Και από Ελληνίδες κατά καιρούς κάποιες το έχουν υποστηρίξει με πιο πρόσφατη στη μνήμη μας την Φαίη Σκορδά.

Και ναι, ξέρω πως εσύ που δεν είσαι διάσημη και πιθανότατα να δουλεύεις σε τράπεζα, θα βρεθείς χωρίς δουλειά αν πας μια μέρα στο γραφείο με φούξια τούφες. Αλλά να που οι εταιρίες καλλυντικών έχουν προνοήσει γι'αυτό και έχουν λανσάρει τα λεγόμενα hairchalks, παστέλ βαφές μαλλιών σε διάφορες μορφές οι οποίες φεύγουν είτε με το πρώτο είτε μετά από 3-4 λουσίματα.
Που σημαίνει αν το τολμήσεις σήμερα μέχρι την Δευτέρα θα έχεις επιστρέψει στο γραφείο σου σαν να μην έζησες ξέφρενα όλο το Σουκού!  

Πάμε να δεις τις διάσημες με τα παστέλ μαλλιά, τα look που μπορείς να κάνεις και τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν αυτό το αποτέλεσμα...



Στα καταστήματα Body Shop θα βρεις τώρα τα ολοκαίνουρια και συλλεκτικά Hair Chalks. Διατίθενται σε δύο υπέροχες αποχρώσεις: Tickle Me Pink (αυτό που βλέπεις εδώ), μία ζωηρή ροζ απόχρωση για ξανθές και Falling For Blue, μία λαμπερή μπλε απόχρωση ιδανική για καστανές. Ο ιδανικός τρόπος για να φωτίσεις τα μαλλιά σου χωρίς τη δέσμευση της μόνιμης βαφής. Απλώς πέρασε το προϊόν στα σημεία που θες, έπειτα χτένισε και "κλείδωσε" το χρώμα από πάνω με λακ... 
Τιμή: €10.00




L'Oreal Professionnel Hairchalk

Σε επιλεγμένα κομμωτήρια L'Oreal Professionnel θα βρεις τα Hairchalk. Πρόκειται για ειδικά σωληνάρια που δίνουν ένα πρόσκαιρο χρώμα (φούξια, μοβ, mint και πολλά, πολλά ακόμη), κοστίζουν €18.00 και μπορείς να τα κάνεις είτε μόνη σου είτε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου τα εφαρμόσει. Αν δεις πως ένα χρώμα σου πάει πολύ και πως μπορείς να το υποστηρίξεις και σε κανονική βαφή που είναι μόνημη τότε φέτος είναι η χρονιά σου δες το άρθρο που ακολουθεί και κάνε την αλλαγή!



Η Bumble&Bumble παρουσιάζει τα περιορισμένης έκδοσης Spraychalks: μια συλλογή από τέσσερα στιγμιαίου στεγνώματος σπρέι, που διατίθενται σε 4 χρώματα: κόκκινο (blush), μοβ (lavender), πράσινο (mint, δηλαδή αυτό που βλέπεις εδώ) και μπλε (cobalt). Πρόκειται για spray με χρώμα που φεύγουν με το λούσιμο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις στα σημεία που θες και πάνω σε στεγνά μαλλιά. Extra tip: δώσε την ένταση που θες στο χρώμα ψεκάζοντας είτε πολύ κοντά είτε από πιο μαικριά. 
Bonus info: Βαλ'το στη λίστα για τις επόμενες αγορές σου! Έρχονται από αρχές Ιουνίου αποκλειστικά στα Sephora.

Από το ebay σε πολύ καλές  τιμές και χωρίς μεταφορικά έξοδα μπορείτε να βρείτε υπέροχα και εύκολα στην χρήση Hair Chalk προϊόντα ρίξτε μια ματιά!



 


















Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...