Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

5 ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!


5 Πανεύκολα χτενίσματα για να είσαι έτοιμη στο λεπτό!

Δεν είναι δύσκολο να κάνετε μόνες σας μερικά χτενίσματα Staxtopoutes μου. Φροντίστε τα μαλλιά σας να είναι γερά και δυνατά ενυδατωμένα και περιποιημένα κάθε στιγμή. Οι προτάσεις  που σας έχουμε είναι απλές και σίγουρα με λίγη προσπάθεια θα μπορείτε να τις μάθετε και να τις κάνετε πανεύκολα μέσα σ' ένα λεπτό. 

Θα χρειαστείτε :Μια χτενούλα για κρεπάρισμα  ένα ειδικό κοκαλάκι  για κόστους, μερικά τσιμπιδάκια και λακ και με αυτά τα how you do it θα πετύχετε πανεύκολα άψογα χτενίσματα

Το κοκαλάκι για κόστους βγαίνει στις βασικές αποχρώσεις πάρτε αυτό που ταιριάζει στα μαλλιά σας. Ενδεικτικά σας έχω το καστανό χρώμα!

Το μυστικό σε αυτό το χτένισμα είναι ο όγκος μπροστά την φράντζα. Αν πιάσετε για λίγο τα μαλλιά σας με ένα φουρκέτακι μπροστά τα κρεπάρετε και βάλετε λίγη λακ θα έχετε τον επιθυμητό όγκο. Για τον κότσο θα χρειαστείτε το αγαπήμενο μας  κοκαλάκι για κόστους.


2.Πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα τα κρεπάρετε στην βάση σας και απλά τα στριφογυρίζεις γύρω από το κοκαλάκι σας μερικές  φουρκέτες για να τα στερεώστε και στο τέλος ένα hair accessories θα κάνει την διαφορά


3.Το μυστικό βρήσκεται στο κρεπάρισμα της φράντζας και το στερέωμα της με τσιμπιδάκι. Για να δώσετε όγκο στην κοτσίδα σας κάντε ένα έλαφρι κρεπάρισμα στην βάση που είναι το λαστιχάκι. Για λεπτομέρεις δείτε εδώ: Βήμα-βήμα πως θα κάνεις μια σικάτη αλογοουρά με όγκο στο λεπτό!

4.Σικάτο χτένισμα μισό μισό με όγκο που γίνεται πανεύκολα το μυστικό  πάλι το κρεπάρισμα και ένα όμορφο κοκάλακι για πιάσιμο.


5.Το μυστικό η πλεξούδα στην βάση του κεφαλιού. Το πιάσιμο με λαστιχάκι και φυσικά το μαγικό αγαπημένο κοκαλάκι για κόστους.



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...