Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

8 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ!


8 Μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση!


Στον έρωτα δεν υπάρχει συνταγή, λένε, και έχουν δίκιο: Ο καθένας φτιάχνει τη δική του σχέση έτσι όπως θέλει, θέτει τους δικούς του κανόνες με τον σύντροφό του και μαθαίνει να απολαμβάνει τα καλά και τα αρνητικά του άλλου.

Υπάρχουν βέβαια κάποια ‘μυστικά’ τα οποία ισχύουν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις και μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη στη σχέση σου. 

Γιατί για να έχεις μια επιτυχημένη σχέση πρέπει να είσαι εσύ πάνω από όλα ευτυχισμένη με τον εαυτό σου αλλά και τον αγαπημένο σου.

1. Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου, είτε με τις πρώην του είτε με προηγούμενες καταστάσεις. Το παρελθόν μας βοηθάει να προχωρήσουμε παραπέρα και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη ενώ μας φρενάρει όταν κολλάμε σε αυτό. Πέρνα καλά τώρα και ξέχνα το χθες.

2.Η ευτυχία έρχεται όταν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Πρώτα αγάπησε τον εαυτό σου και μετά προσπάθησε να δείξεις τον καλύτερο χαρακτήρα σου και σε εκείνον.


3. Επικοινωνία και συμβιβασμός, είναι οι λέξεις κλειδιά για κάθε σχέση. Με την επικοινωνία εξασφαλίζεις την ποιότητα της σχέσης και με τον συμβιβασμό την διάρκεια και την αγάπη!

4. Να γελάς: Οι πιο επιτυχημένες σχέσεις είναι αυτές μέσα στις οποίες οι δύο σύντροφοι γελάνε, κάνουν αστεία και απομακρύνουν καθημερινά την μιζέρια!

5. Είναι ο καλύτερός σου φίλος; Αν ο άντρας σου είναι ο καλύτερος σου φίλος τότε η σχέση σας έχει σωστά και γερά θεμέλια αφού υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός μεταξύ σας.

6. Να σκέφτεσαι τον εαυτό σου: Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να σκέφτονται πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό τους. Αυτό που θέλει όμως εκείνος είναι να σε δει ανεξάρτητη, να ασχολείσαι με όσα αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Μια ευτυχισμένη γυναίκα είναι πιο αξιαγάπητη!

7. Μην σκέφτεσαι πολύ και μην αναλύεις υπερβολικά όλες τις καταστάσεις. Απλά προσπάθησε να διασκεδάζεις μαζί του και να μην γκρινιάζεις συνέχεια!

8. Βάλε πάνω από όλα το συναίσθημα και μετά τη λογική. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πρώτα για τα ‘θέλω’ τους και μετά για τα ‘πρέπει’ τους έχουν πιο ευτυχισμένες σχέσεις!


Δείτε επίσης: 9 Μυστικά  που ένας άντρας δεν θα σου πει ποτέ


Πηγή: Joytv.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...